Járjuk körbe az új térképet.

A PUBG Corp. tegnap váratlanul előrukkolt az új pályával, azaz végre bárki kipróbálhatta a régóta promózott Paramót. A streamerek hamar rákaptak, annak ellenére, hogy kizárólag TPP squad módban érhető el a pálya. A patch notes-t követően a PUBG Corp. kiadta a 9.1-es update összegző videóját, amiben végre felvillan Paramo is, de nézzétek meg magatok:

 

Ezúttal is volt pár dolog, amire nem tértek ki külön a patch notes-ban, például ott a dinamikus láva, ami elég keményen sebez, ráadásul az autók kerekeit is simán szétégeti, szóval érdemes lesz vigyázni. 2:28 környékén azt is megtudhatjuk, hogy mi rejlik a titkos ajtók mögött, bár őszintén szólva, mi egy kicsit többre számítottunk:

 

WackyJacky-n túl chocoTaco már le is nyomott egy teljes meccset az új pályán:

 

A pálya maga kissé megosztó lett, köszönhetően annak hogy kizárólag TPP Squad módban érhető el, viszont ha ezen túltesszük magunkat, akkor könnyen meg lehet szeretni Paramót. Aki szerette Erangelt és Sanhokon is jól érezte magát, annak valószínűleg tetszeni fog az új pálya is, ugyanis a két pálya elegyéről van szó, viszont ezúttal a pályadizájnra is odafigyeltek, a dinamikus pályaszerkezet pedig már önmagában is izgalmas.

Nektek hogy tetszik az új pálya?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×