Ha minden igaz, belső forrás erősítette meg a még 2018-ban kiszivárgott map valódiságát. Jó nagy lesz a pálya, ha ez mind igaz.

A játékközösség jó régóta várja, hogy a Rockstar Games végre bejelentse a GTA 6-ot. Hivatalos információ egyelőre nem érkezett, a rajongók, szivárogtatók viszont rendszeresen elárasztanak minket pletykákkal és állítólag belső infókkal. Hogy ezek mennyire hitelesek, nem igazán lehet megmondani, ám amikor valaki megoszt valamit, a legnagyobb rajongók megőrülnek. Ezt történik most is, amikor

látszólag megerősítést nyert egy 2018-ban kiszivárgott map.

Kép: GTA Forum

Bár a Rockstar nem erősítette meg, hogy készül a játék, egyes hírek szerint azt Project Americas néven fejlesztette a csapat. Most azt történt, hogy egy korábban, még 2018-ban kiszivárgott map új változatát kapták fel a rajongók, ami most kicsit részletesebben lett. Szerintük valós.


Korábban több olyan kép jelent meg az interneten, ami azt mutatta, hogy a GTA 6 bejárható pályája hatalmas lesz. Az viszont jól látszott, hogy az egész Vice City kibővítése. Ezért indultak el a találgatások, hogy a játékban visszatér a város.

Kép: GTA Forum

Sokan azzal érvelnek, hogy hasonló szivárgás történt a Red Dead Redemption 2 esetében is, egyesek viszont rávilágítottak, hogy a Red Dead szivárgások idején a játékot már bejelentették. Jelenleg a GTA6 fórumokon, Twitteren és több helyen arról írnak a rajongók, hogy valós a map és ekkora lesz a GTA 6 bejárható területe. Ezt persze hivatalosan nem erősítették meg.

Mit tehetünk most?

Csak annyit, hogy megnézzük ezeket a képeket, elgondolkozunk és elképzeljük, hogy mekkora lehet a map a GTA 6-ban. Aztán szépen tovább megyünk, hiszen jelen pillanatban semmi sem garantálja, hogy lehet hinni ezeknek a szivárgásoknak.

Jelenleg az internet népe azon vitatkozik, hogy valóban igaznak tekinthető-e a szivárgás. Ez alapján viszont úgy tűnik, hogy a map olyan hatalmas lesz, amit korábban el sem tudtunk képzelni. A megjelent képeken Vice City csak egy kis része az egész szigetnek, amit látunk.

Reméljük, hogy tényleg így lesz és hamarosan erről hivatalos megerősítést is kapunk. Olyan igazit…

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×