A League of Legends legújabb karaktere, Seraphine igencsak rendhagyó módon érkezik majd meg a játékba egy hónapon belül.

Korábban kezdte el Seraphine felvezetését a Riot Games, mint Samiráét, aki már az éles szervereken is játszható. Azt sajnos nem tudni, hogy mi alapján súlyoz egy-két hőst a fejlesztőcsapat, de az jól látszik, hogy Seraphine-től sokat várnak a Riotnál.

Ezt az is bizonyítja, hogy egyből az egyik legmenőbb skincsalád részévé tették, az új hős premier kinézete a K/DA univerzumból érkezik. A karakter egy számot is előad majd közösen a régi bandával, így Akalival, Ahrival, Evelynnel, valamint Kai’Saval együtt láthatjuk majd a színpadon október 31-én, a világbajnokság döntőjén.

S ha már lúd, legyen kövér!

Seraphine K/DA skinje egyből a League of Legends legújabb Ultimate kinézete is lesz. Ez pedig hatalmas szó, ugyanis csupán Miss Fortune, Lux, Ezreal, valamint Udyr rendelkezik csak ilyen minőségű tartalommal eddig. A játék története során még egyszer sem fordult olyan elő, hogy ilyen mértékű törődést kapott volna egy hős már az első pillanatban.

Természetesen a nagyszabású eseményt több „platformon” is hirdetni fogja a Riot, a Legends of Runeterrában, valamint a TFT-ben is felbukkan majd a K/DA csapat.

Seraphine-t már a héten kipróbálhatjuk, a PBE-re október 13-án kerül fel a karakter. (Észak-amerikai idő szerint.)

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×