David Vonderhaar nyílt üzenetben válaszolt a Black Ops Cold War laggolása miatt panaszkodóknak, majd mielőbbi megoldást ígért a problémákra.

Amint elstartolt a Black Ops Cold War nyílt bétája, a szervereket szinte azonnal megrohanták a kíváncsi és lelkes CoD-rajongók. A kezdeti lelkesedést azonban hamar lehűtötték a játék gyerekbetegségei, melyekből még a béta indulásakor is rengeteg van sajnos.

Mind közül mégis a lag problémák tűnnek a legbosszantóbbnak, melyek ellen szinte egy emberként szólalt fel a közösség.

Egyszerű játékosok és streamerek felváltva akadtak ki az akadozó játékmeneten és a megvívhatatlan tűzpárbajokon. A fórumokat elárasztó panaszoknál már csak az volt durvább, mikor a 1,5 millió feliratkozóval rendelkező Drift0r egy hosszabb videóban kendőzetlenül mondta el negatív élményeit a játékról.

 

A rengeteg kritika hatására a fejlesztők már két nappal a béta megnyitása után a közösség felé fordulat, és egy nyilvános posztban kérdeztek rá, mit tartanak a legbosszantóbb hibának a Black Ops Cold War bétájában.

 

A már említett Drift0r nem is habozott sokat, itt is hangot adott a laggolással kapcsolatos ellenérzéseinek. A fejlesztői válaszban Vonderhaar elismerte, hogy rengeteg helyről kapják az ívet a lagok miatt, így alaposan és gyorsan utána járnak majd a probléma forrásának. Ahogy fogalmazott: „erre kell most a legnagyobb figyelmet szentelni”.

Reméljük hamar megtalálják a játékosokat bosszantó akadozások eredetét, és gyorsan kijavítják, bármi is okozza.

Ti kipróbáltátok már a Black Ops Cold War bétáját? Ti is belefutottatok már a bosszantó lagokba?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×