Egy hiba a Black Ops Cold War bétában arra utal, hogy a WWII-ből ismert Supply Drop rendszer visszatérhet az új Call of Duty címben.

Az évek során számtalan módszert láttunk arra, hogy a Call of Duty játékok hogyan vezetik be a mikrotranzakciókat. Egyes játékokban a lootbox rendszerrel találkoztunk, míg máshol az utóbbi időben bevált Battle Pass rendszer lett a nyerő, valahol meg a kettő keveréke. Azt már tudjuk, hogy a Treyarch a hamarosan megjelenő Black Ops Cold War esetében a Battle Pass metódust választja, ám lehet hogy másfajta mikrotranzakció is visszatér.

A PS4-en zajló Cold War béta egy hibája a Supply Drop rendszer visszatérésére utal.

Kép: Twitter

Ha valaki véletlenül a PS4-es early access alatt billentyűzetet és egeret használ a konzolon, akkor egy bug következtében említésre kerül a Supply Drop rendszer. A Black Ops Cold War, ahogy minden Black Ops cím beköszönő képernyővel vár. Azonban ahogy az alábbi képeken is látható, billentyűzet és egér használata során a képernyő alján megjelennek a Reserves, a Purchase Crate, a Crate Bundle és hasonló feliratok.

Bár ez csupán egy hiba, de egyértelműen arra utal, hogy a régi megvásárolható ládák talán visszatérnek az új játékban. Mindez persze a már bevált Battle Pass csomagok mellett.

A Supply Drop (vagy Reserve Crate, ahogy a Black Ops 4-ben hívták), mindenféle elemet tartalmaz, véletlenszerűen. Egyes játékokban komoly fegyvereket lehetett belőle nyitni, míg más címekben csak kozmetikai elemeket tartalmazott. Bár érdemes fenntartásokkal kezelni, lehetséges, hogy ilyen ládákat a Balck Ops Cold War-ban is vehetünk, vagy kaphatunk majd.

Csak az idő fogja megmondnia, hogy milyen lehetőségeink lesznek a játékon belüli vásárlásokra. Talán minden eddig ismert formula megtalálható lesz a játékban: vehetünk ládákat, Battle Pass-t, csomagokat stb.

Amíg ez kiderül, addig mindenki merüljön el a béta multiplayer élményében. Jó játékot, jó spórolást! A játékon belül költeni biztosan sok lehetőségünk lesz.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×