Mivel közeleg az október vége és a Halloween, az Epic Games jövő héten egy remek kis horrorjátékkal készül az ingyenes kínálatban.

Természetes ahogy minden héten, úgy most is tudni lehet már, hogy mivel kedveskedik legközelebb az Epic Games a gamereknek. Október 8 és 15 között még a Rising Storm 2: Vietnam és a Abzu húzható be ingyen, de közeledve a Halloweenhez, jövő héten már egy horrorjáték vár ránk.

Jövő héten az Amnesia: A Machine for Pigs és a Kingdom: New Lands lesz ingyen.

Egészen pontosan október 15-én kezdhetjük meg a két említett cím letöltését, természetesen ingyen. Az Amnesia: A Machine for Pigs az eredeti Amnesia: The Dark Descent félig meddig folytatása, vagy spin-off játéka, ami 2013-ban jelent meg. Persze nem olyan szintű élményt kínál, mint elődje, de így is hátborzongató kaland, amit imádni fognak a horrorrajongók. Az ingyenesség azért is érdekes, mert október 20-án jelenik meg az új Amnesia cím, az Amnesia: Rebirth.

 

Ha ez túl para az ártatlan lelkednek, akkor választhatod a Kingdom: New Lands című játékot is, ami egy középkori kalandot kínál oldalnézetben, klasszikus videojáték grafikával.

 

Azt hiszem, lesz mit letölteni jövő héten. Te melyik játékot húzod be?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×