A Rainbow Six: Siege egyik legszórakoztatóbb és egyben legfurább karaktere hosszú várakozás után végre átalakul. A tesztszerveren már kipróbálható.

A jó öreg Tachanka. Ő az a Rainbow Six: Siege operátor, akiről talán a legtöbb mém született a játék megjelenése óta. A lerakható turrettel rendelkező karakter annak ellenére, hogy mókázásra és trollkodásra nagyon alkalmas, nyilvánvalóan nem a legjobb karakterek közé sorolható. Belátták ezt a Ubisoft fejlesztői is, akik nagyon régóta dolgoznak az átalakításon.

Most végre a tesztszerveren kipróbálhatjuk a megújult Tachankát.

Ami a legfontosabb változás, hogy Tachanka elsődleges fegyvere a DP27 LMG lett, amely igen könnyen képes lesz kilyuggatni a falakat. Különleges eszköze viszont a turrethez hasonlóan hatásos lehet. A gránátvető ugyanis alkalmas arra, hogy bárhová bedobjunk egy kis meglepetést. A gránát ráadásul ugyanúgy pattan a falakon, mintha kézből dobnánk, szóval lesz mivel szórakozni. Ráadásul egy kis tüzet is hagy maga után.

https://youtu.be/-nY12UiyJlc

 

Withstand

Tachanka ezen kívül megkapja Zofia Withstand passzív képességét, ami lehetővé teszi, hogy dawn helyzetből felhúzza magát. Ez különösen akkor lehet hatásos, ha a gránátvetővel véletlenül felgyújtjuk magunkat.

Fegyverek

A loadout esetében választható a DP27 vagy a 9x19VSN SMG, másodlagosként pedig a PMM vagy a GSH-18. Ezen kívül szögesdrótot vagy a riasztót tud még magával vinni.

A fentiek alapján, tekintve az igen hatásos LMG-t, a gránátvetőt és a Withstand képességet, Tachanka a rework után igen erősnek ígérkezik. A karakter úgy tűnik, nagyon OP lesz, gyanítom sokan fogják használni. Már most látom, hogy előbb utóbb jön majd a nerf. Addig is Tanchanka ismét alkalmas lesz trollkodásra, hiszen a gránátvető igen hatásos lehet a támadók felgyújtására az ablakokban vagy sarkokban.

Szerinted jó lesz így Tachanka vagy túltolták?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×