A Steam Autumn Game Festival során egy rakás, a következő hónapokban megjelenő játék demóját próbálhatjuk ki, teljesen ingyen.

Teljesen gyakori, hogy a különböző online áruházak bizonyos alkalmakból óriási akciókat tartanak. A Steam őszi fesztiválja (magyarul Játék Fesztivál – Őszi kiadás) azonban némileg különbözik a megszokottól. Miért? Mert olyan játékokba kóstolhatunk bele, melyek még meg sem jelentek. Mindezt ráadásul ingyen.

A már elindult Steam Autumn Game Festival egészen október 13-ig tart.


Ha minden igaz, az akció keretein belül a Steam kínálatában több early access és hamarosan megjelenő játék demóját lehet letölteni ingyen, hogy kipróbálhassuk azokat. A kiválasztott játékok a következő 6 hónapon belül jelennek meg. Ezek tehát olyanok, mint kicsi béta verziók, melyek bemutatják, hogy mire számíthatunk a megjelenéskor.

A kipróbálható címek között van például a The Falconer, ami november 10-én jelenik meg, vagy a Hybrid Beasts, a Space Mechanic Simulator és az Everspace 2. Ez persze csak pár cím azok közül, melyek kipróbálhatók.

Az esemény keretein belül egyébként több fejlesztő élőben mutatja be a játékát. A Steam Játék Fesztivál – Őszi kiadás oldalát ITT találod.

Jó játékot!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×