A legendás lengyel Counter-Strike játékos, PashaBiceps hamarosan ismét profi mérkőzésen térhet vissza. A Team Liquid segít neki ebben.

PashaBiceps az európai Counter-Strike egyik legismertebb alakja. A lengyel profi barátságos és szórakoztató stílusával pillanatok alatt maga mellé állított egy halom rajongót, akik karrierje végéig követték őt a Virtus.pro színeiben. Pasha egy igazi klublegendává vált, ugyanis 2014-től egészen 2019-ig erősítette a narancs-feketéket. Majd bejelentette visszavonulását és 2020 júliusában a Team Liquid tartalomgyártója lett.

Viszont sosem mondott le arról, hogy ismét a kompetitív szcénában játsszon. Most úgy tűnik, hogy a Liquidnek köszönhetően vissza is tér.

 

Pasha lehetőséget kapott arra, hogy fiatal lengyel tehetségekkel karöltve ismét versenybe szálljon. Az újonnan megalakult Liquid Biceps csapatot fogja irányítani, akikkel a lengyel esport ligában, a Polska Liga Esportowa-ban mérhetik majd össze tudásokat másokkal.

A híres lengyel játékos tavaly már megpróbált visszatérni egy hasonló feltörekvő csapattal, ám az a kezdeményezés nem tartott sokáig, ráadásul egyetlen szervezet sem segítette őket. Hamarosan kiderül, hogy a Liquid mennyit tud ezen javítani.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×