Japánban hamarosan megnyílik egy olyan vidámpark, ahol többek között Mario Karts versenyt lehet tartani, illetve Luigi kalapját is meg lehet enni.

Idén nyáron lett volna egy nagy esemény, melyet Japánban tartottak volna. A világ minden tájáról várták a látogatókat, amire sokan évekig készületek. Sokan álmukat készültek valóra váltani, amíg közbe nem szólt a koronavírus-járvány. Igen, a tokiói olimpia is elmaradt, de én most a Universal Studios Super Nintendo World részlegéről beszélek.

Hosszú hónapok után most bejelentették, hogy a Super Nintendo World 2021 tavaszán megnyitja kapuit.

A különleges vidámpark természetesen számtalan élményt kínál azoknak, akik imádják a Mario játékokat. Az egyik látványosság lesz a rendkívül valósághű Mario Kart verseny. Aztán kirándulásra mehetünk Mario világában, Yoshi dínó hátán lovagolva. A park természetesen a játékok mellett rengeteg egyéb élményt kínál, a Mario-tematikájú éttermek, üzletek mellett.

A Mario Cafe and Store ráadásul már október 16-án megnyílik, ahol a belső és külső dekorációk mind Mario világához kapcsolódnak, pont úgy, ahogy az ételek és italok is. A megeszem a kalapom itt valóra válik, ugyanis el lehet fogyasztani Mario és Luigi sapkákat.

Úgy tűnik, Japánban abban bíznak, hogy jövő tavasszal végre elfelejthetjük a koronavírus-járvány okozta korlátozásokat. Ahogy a világ minden táján, úgy ott is betett a turizmusnak a helyzet, az olimpiai elmaradása pedig hatalmas gazdasági problémát okozott. Most többek között ilyen parkok bővítésével próbálják fellendíteni a turizmust.

Te örülnél egy tematikus vidámparknak Magyarországon? Milyen játék világát szeretnéd park formájában látni?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×