A Watch Dogs Legion tervezett DLC-i közt tervben van egy, melyben egy igazi Assassint is irányíthatunk az Assassin’s Creed világából.

Már csak három hétre vagyunk a Watch Dogs Legion megjelenésétől, így minden rajongó egyre izgatottabb. A Ubisoft pedig azzal fokozza az hangulatot, hogy egy videóban felvázolja a jövőbeli tervezett kiegészítők és extrák tartalmát is. A Watch Dogs Legion a megjelenés után ugyanis rengeteg új kiegészítővel kecsegteti a játékosokat. Ezek egy része ráadásul ingyenes frissül majd. A kiegészítő DLC-k pedig még több új sztorit is behoznak.

A játék egyik készülő DLC-jében az Assassin’s Creed világának egyik orrgyilkosát is irányíthatjuk.

 

Természetesen a Watch Dogs Legionhoz készülő DLC-k friss küldetéseket és játékmódokat is behoznak. Ilyen lesz például a Bloodlines nevű sztori, melynek főszereplője a Watch Dogs eredeti főhőse, Aiden Pearce lesz. A bővítmény viszont Pearce mellett több más játszható karaktert is ígér, köztük ott lesz Wrench a Watch Dogs 2-ből, valamint egy új karakter, Mina, aki kísérletek miatt képes mások elméjének irányítására.

Az új irányítható karakterek közé tartozik majd Darcy is, egy modern-kori Assassin. Az igazi rajongók bizonyára tudták már, hogy a Legion bizonyos mértékig utal majd az Assassin’s Creed játékokra, mivel a Ubisoft korábban megerősítette, hogy a játékban a játszható NPC-k széles választéka közt egy Assassin’s Creed főhős leszármazott is lesz. Most pedig az is kiderült, hogy orrgyilkosként is játszhatunk, bár a Ubisoft nem fedte fel, hogy Darcy-nak milyen szerepe vagy milyen képességei lesznek a Bloodlines DLC-ben.

Kép: Ubisoft

A Ubisoft szerint azonban Darcy megjelenése nem jelent semmiféle crossovert, mivel ez valójában nem az AC játékok kánonja.

„Nem azt mondjuk, hogy a két játék ugyanabban a világban játszódik. Csak azért, hogy jól érezzük magunkat, készítettünk egy olyan karaktert, melyet az Assassin’s Creed ihletett” – mondta Lathieeshe Thillainathan producer a GameSpot-nak.

A Bloodlines DLC-n kívül a Ubisoft azt is megerősítette, hogy a Watch Dogs Legionhoz a megjelenés után egy frissítési ütemtervet adnak ki, mely új küldetéseket, új játékmódokat és új karaktertípusokat ad az alapjátékhoz. A frissítések magukban foglalják a PVP módot is, amelyet ingyenes lesz elérhető december 3-tól. Ezenkívül jön az Invasion mód is, amely lehetővé teszi, hogy más játékosok játékába ugorjunk be és levadásszuk őket. Úgy tűnik tehát, hogy később folyamatos tartalomfrissítésre számíthat az, aki megveszi a Watch Dogs Legion alapjátékot.

A Watch Dogs Legion október 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Stadiára és Xbox One-ra. A játék november 10-től elérhető lesz Xbox Series X-en, a PS5 verzió pedig november 24-én jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×