Sajnos nem idegen a League of Legends-től, hogy hibák bukkannak fel a játékban. Újonnan Tahm Kench képes olyan dolgokra, amikre nem lenne neki szabad.

Mostanában egyre őrültebb karaktereket készít a League of Legends-be a Riot Games. Nem kell messzire mennünk, ugyanis Samira, a játék legújabb hőse már olyan, mintha 3-4 másik karaktert gyúrtak volna össze a fejlesztők. Képes lövedékeket eltéríteni, ugrándozni jobbra-balra, egy pillanat alatt masszív sebzést okozni, valamint hibrid egység lévén közelre és távolra sebezni.

Mégis azok a karakterek képesek leginkább megborítani az egyensúlyt, amelyek rosszul működnek. Mivel egy folyamatosan frissülő és változó játékról beszélünk, így a spagetti kód a kliensben sokszor összegabalyodik és játékhibákat eredményez. Az egyik legújabb ilyen bug Tahm Kenchet környékezte meg, aki így hirtelen őrületes erőre tett szert.

 

Az exploit lehetővé teszi Tahm számára, hogy a pálya bármely pontjáról képes legyen bekebelezni egy barátságos játékost. Az egyébként is opresszív hős így a játék egyik legkiemelkedőbb támogatója lett, az esetről Vandiril videót is készített.

Mindez inkább figyelemfelkeltés, mint hirdetés, ugyanis az ilyen jellegű hibák sorozatos használatát bünteti a Riot Games. Ha kiderül, hogy előnyszerzésre használunk egy bugot, akkor a felhasználónk bánhatja a végén.

A Riot valószínűleg már dolgozik a javításon és legkorábban a 10.21-es ciklusba bele is kerülhet a fix.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×