Ezúttal a minőséget választotta a Blizzard. A kiadó hivatalosan bejelentette, hogy csúszik a várva várt Shadowlands megjelenése. Mindenkinek így lesz jobb.

A World of Warcraft úgy várta a Shadowlands Pre-Patch megjelenését, mint a messiást. A helyzet az, hogy mára már teljesen kifújt a Battle for Azeroth kiegészítő, elfogyott minden tartalom belőle. Az igazán elhivatott játékosok még az utolsó napokban pár szett hiányzó darabjait farmolgatták, vagy mountok után kutattak. Lelketlen vidék lett Azeroth, ezen pedig sokat segíthetett volna a Shadowlands Pre-Patch.

A Pre-Patch lényegében egy olyan játékverzió, ami előkészíti a terepet az új kiegészítőnek. Jön pár újabb tartalom, némi történetszál, amit ki lehet bogozni, így a játékosok újult lendülettel csapódhatnak bele az új kiegészítőbe. A gond csak az, hogy az eredetileg október 27-ére datált Shadowlands előkészítő frissítése az istenért sem szeretett volna befutni. A játékosok pedig elkezdtek aggódni. Hozzáteszem: joggal…

A bétatesztben részvevő felhasználók folyamatosan baljós visszajelzésekkel szolgáltak. Temérdek bug roncsolja a Shadowlands játékélményét, így többen azt javasolták a kiadónak, hogy napolják el a megjelenést, ugyanis a tesztelt verzió nem méltó a World of Warcraft hírnevéhez. A Blizzard pedig nagy meglepetésre átgondolta a helyzetet.

Hivatalosan bejelentették, hogy csúszni fog a Shadowlands kiegészítő megjelenése, s a Pre-Patch is csak október 13-án landol az éles szervereken.

Eddig még nem volt példa ilyesmire, de ezúttal két hullámban érkeznek majd a tartalmak. Október 13-án jön az első Pre-Patch, a második pedig várhatóan 2-3 héttel később. A Blizzard szeretné a teljes kiegészítőt még idén megjelentetni, ám azon sem lennénk meglepve, hogy ha 2021 elejétől lenne csak játszható a Shadowlands.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×