Tegnap végre hivatalosan is felfedték, hogy milyen zombimódra számíthatunk majd a Call of Duty: Black Ops Cold War-ban.

Hetek óta várjuk, hogy a Treyarch és az Activision végre tisztázza, hogy hogyan térnek vissza a zombik a Call of Duty világába. Korábban egy nagyon rövid jelenetet kaptunk, melyből tudtuk, hogy a zombihorda ismét elszabadul, részleteket azonban eddig csak szivárgásokból és pletykákból hallottunk.

Tegnap viszont hivatalos bemutató érkezett, kifejezetten a zombimódhoz.

Kép: Youtube

A Black Ops zombimódról

A legtöbb veterán CoD játékos tudja, hogy a zombimódot a Treyarch hozta el a franchise-ba. A World at War óta szinte minden egyes címben volt, melyet ez a csapat készített, így a rajongók nagyon várták, hogy a mód megjelenjen az új Black Ops-ban is.

A tegnapi bemutatóból kiderült, hogy a Cold War zombijai teljesen mások, mint azt a sorozat korábbi részeiben láttuk. A fejlesztők szerint teljesen egyedi karaktereket és új történetet kapunk, ami közben hű marad ahhoz, amit a korábban a BO4-ben megalapoztak.

Történet

A játékmódban a Requiem nevű csoport tagjait irányíthatjuk, amit a Black Ops 1-ből ismert Grigori Weaver vezet. A történet szerint a Requiem csapatának feladata egy régi világháborús bunker átvizsgálása, mely évtizedes titkokat rejt. A szovjetek által vezetett Omega Group nevű másik csoport valamilyen formában része lesz a történetnek. Nyilvánvalóan valami balul sül el, és újra elszabadul a pokol.

Map

A Die Maschine nevű mapnak része lesz több korábbi ismert map, beleértve a Nacht der Untotent, a World at War map eredeti változatát. Bár nem világos, hogy pontosan mekkora a map, az előzetes alapján elég nagynak tűnik.

Játékmenet

Amiben talán a legnagyobb újdonságot tapasztaljuk majd, az a játékmenet. Miközben a klasszikus köralapú harc megmarad, a Treyarch egy rakás új elemet hoz be, hogy felfrissítsék az élményt. A játékosok használhatják a classokat a zombimódban, vagyis nem kell már pisztollyal kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy a fegyvereket kombinálni is lehet, nem kell mindig egyre támaszkodni. A játékosok új felszerelést is kapnak, a War Machine, a Sentry Turrets és a Chopper Gunner formájában. A Die Maschine magában foglalja a rajongók által kedvelt Juggernog visszatérését is.

Érdekes lesz látni, hogy a Treyarch hogyan újította meg a zombiélményt. Ahogy a videóból is látszik, rengeteg újdonsággal készültek. Összességében nagyon izgalmasnak tűnik a dolog, reméljük a tényleges játék nem okoz majd semmilyen szinten csalódást.

Te várod, hogy kipróbálhasd az új zombimódot?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×