Tegnap este kikerültek a Season 1 objective lapjai. Ezúttal Lacazette, Sabitzer és Juan Bernat a választható opciók között.

Tegnap este végre elindult a FIFA 21 Web Appja. Azok, akik nem a Game Changer promóció részei, egyelőre csak a böngészőn keresztül érik el a játékot. Az EA Play előfizetők ma már elő is tölthetik, sőt be is léphetnek a játékba, de mindössze csak 10 óráig. A tavalyi év season objective lapjait ismét visszahozta az EA. Az első bagázsba Lacazette, Sabitzer és Juan Bernat érkezett.

A játékosok megszerzéséhez ismét 100 ezer XP-re lesz szükségünk, és a season pass végén a három játékos közül egyet választhatunk ki. Lássuk egyesével az opciókat!

Lacazette kártyája szerintem elég pöpecre sikeredett. Hunter Chemyvel egy elég erős 88-as csatárt varázsolhatunk belőle. Bár bőven kell idő, mire kifarmoljuk, azért valószínűleg sok csapatban szívesen látják majd az első szezon végén. A második választási lehetőségünk Sabitzer.

Az osztrák is elég jó középpályásnak néz ki, de engem annyira nem nyűgözött le. Már a játék elején csomó remek opciónk akad, de ha esetleg Bundesliga csapatod van, akkor lehet megér egy próbát. Mindenképp támadó középpályásként használd.

A harmadik opció a PSG spanyolja Juan Bernat. Egy Shadow Chemyvel 89-es szélső hátvédet varázsolhatunk belőle. Én a játék elején nem mennék rá a magas értékű szélső hátvédekre. Bár valóban mutatós lap, én inkább a francia csatár mellett döntenék.

Neked melyik lesz az első szezon választása?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×