Minden FIFA játékosnak az álma, hogy a pakkokból minőségi játékosokat kapjanak. A gond csak az, hogy erre egyre kevesebb esélyt kínál a kanadai cég.

Több profi játékos és tartalomgyártó már megkapta az EA Game Changers promóción keresztül a FIFA 21-et. Ezt az idén elmaradt média napnak köszönhetik az érintettek, így mondhatjuk, hogy hivatalosan is kezdetét vette az új idény. Ugyan még csak nagyon limitált körben érhető el a teljes játék, a Web App az esti órákban megnyitja kapuit. Végre elkezdhetjük építeni álomcsapatunk, s fejest ugorhatunk az átigazolási piacba.

A Game Changers abban is segített, hogy betekintést nyerhessünk idő előtt a teljes játékba. Ha figyelünk a részletekre, akkor kedvenc tartalomgyártóink szemszögén keresztül temérdek újdonságra bukkanhatunk. Néha olyanokra is, amik kellemetlenek és meghökkentőek.

A FIFA 20 Premium Gold Pack arányai

A FIFA 21 Premium Gold Pack arányai

Jól látható, hogy az új verzió esetében 1%-kal kevesebb esélyünk lesz minőségi játékosokat nyitni a Premium Gold csomagokból. A 82+-os játékosok esetében egy teljes százalékot romlott az arány, míg a 84+-os focisták esetében „csak” 0.8%-ot.

Így tehát elméletben több csomagból fogjuk tudni kiépíteni a kedvenc csapatunk, mint a FIFA 20-ban tettük. Jól tudjuk, hogy szereti a kanadai cég a mikrotranzakciós bevételeket, de az ilyen jellegű változásokra véleményem szerint nem volt szükség. Szomorú változtatás ez…

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×