Call of Duty

Robbantsd fel mások kocsiját a Warzone-ban – Anélkül, hogy megsérülnél

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a járművek a Call of Duty: Warzone fontos elemei, melyek szintén nem maradnak ki a folyamatosan jelentkező hibák sűrűjéből sem. Korábban volt, hogy egy hiba miatt minden járművet ki kellett venni, sőt a helikopter többször tudta tisztességtelen előnyhöz juttatni a játékosokat. A hibáktól függetlenül persze a járművek elengedhetetlenek, nem csak helyváltoztatás miatt, de arra is jók, hogy elüssük vele az ellenfeleket. Vagy épp felrobbantsuk, egy trükk segítségével.

Egy trükk (hiba) lehetővé teszi, hogy úgy menjünk neki egy másik járműnek, hogy az felrobbanjon, de mi nem sérülünk.

Kép: Warzone

A Redditen DarkOcf úgy hívja fel a figyelmet a jelenségre, hogy állítása szerint a hiba már mind a négy évad során kihasználható volt. Eddig nem osztotta meg a trükköt senkivel, ám most hajlandó volt rá. Kiderült, hogy ha a C4-et egy járműre rakjuk (kivéve helikopter), akkor úgy tudunk az ellenséges járműnek ütközni, hogy az felrobban, megölve az ellenfeleket, mi pedig ép bőrrel megússzuk. Valamiért ilyen esetben a robbanás nem sebez minket.

Broken trick I’ve been hiding for 4 seasons tried to get jgod and whosimmortal to share on there YouTube but no response so her you guy’s hope you have fun with this from r/CODWarzone

„Csak dobj egy C4-et a járműre, és amikor elég közel kerülsz az ellenfélhez, robbantsd fel. A robbanás nem öl meg” – írják.

Az fenti videóban több esetben is látható a trükk, ami valószínűleg egy játékon belüli hiba eredménye. Legalábbis biztos, hogy a C4-nek nem kéne így viselkednie. Az Infinity Ward úgy tűnik, egyelőre nem foglalkozik a hibával, ám ha nagyon sok panasz érkezik rá, valószínűleg javítják majd.

Ne feledjük, hogy holnap jön az új évad, ami a sok friss tartalom mellett valószínűleg rengeteg hibajavítást is tartalmaz majd.

 

DV

Korábbi cikkek

Bejelentették a fizetős Chrome böngészőt, de nem neked való

2024.04.10. - Szerintem senkinek nem kell ecsetelni, hogy az internetes csalások, adathalász hacker-támadások korában mennyire…

38 perc telt el azóta...

Berobbant a Joker 2 előzetese: ilyen Gaga és Phoenix véres románca

Gábor János 2024.04.10. - A bűnözők bohóchercege és Harley Quinn azt akarja, hogy tudd, „a…

1 óra telt el azóta...

Ez a pisztoly kerülhet az élre Warzone-ban a Renetti bukása után

2024.04.09. – Az elmúlt évek során a Warzone-ban több "broken" fegyver is felbukkant. Ezek olyan SMG, AR…

15 óra telt el azóta...

Teljesen megújul a Fortnite Item Shop, a ritkaságok már el is tűntek

2024.04.09. – A Fortnite Battle Royale 2017 szeptemberében jelent meg, az első, klasszikus értelemben vett…

15 óra telt el azóta...

A FaceIT nem kegyelmezett a CS2 „csalóinak”, de a közösség nem örül

2024.04.09. – A Counter-Strike 2 eseményei rendesen felpörögtek a Major után néhány nappal. A Valve gyakorlatilag teljesen…

15 óra telt el azóta...

Melyik a jobb? – Teljesen kikapcsolni, vagy alvó állapotba rakni a gépet?

Bódi Dániel 2024.04.09. - Örök kérdés, örök vita, a teljesen egyértelmű válasz pedig igazából attól…

15 óra telt el azóta...