Egy Call of Duty: Warzone trükk lehetővé teszi, hogy anélkül robbants mások arcába C4-et, hogy te megsérülnél a járművedben. Az ellenfél viszont felrobban.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a járművek a Call of Duty: Warzone fontos elemei, melyek szintén nem maradnak ki a folyamatosan jelentkező hibák sűrűjéből sem. Korábban volt, hogy egy hiba miatt minden járművet ki kellett venni, sőt a helikopter többször tudta tisztességtelen előnyhöz juttatni a játékosokat. A hibáktól függetlenül persze a járművek elengedhetetlenek, nem csak helyváltoztatás miatt, de arra is jók, hogy elüssük vele az ellenfeleket. Vagy épp felrobbantsuk, egy trükk segítségével.

Egy trükk (hiba) lehetővé teszi, hogy úgy menjünk neki egy másik járműnek, hogy az felrobbanjon, de mi nem sérülünk.

Kép: Warzone

A Redditen DarkOcf úgy hívja fel a figyelmet a jelenségre, hogy állítása szerint a hiba már mind a négy évad során kihasználható volt. Eddig nem osztotta meg a trükköt senkivel, ám most hajlandó volt rá. Kiderült, hogy ha a C4-et egy járműre rakjuk (kivéve helikopter), akkor úgy tudunk az ellenséges járműnek ütközni, hogy az felrobban, megölve az ellenfeleket, mi pedig ép bőrrel megússzuk. Valamiért ilyen esetben a robbanás nem sebez minket.

Broken trick I’ve been hiding for 4 seasons tried to get jgod and whosimmortal to share on there YouTube but no response so her you guy’s hope you have fun with this from r/CODWarzone

„Csak dobj egy C4-et a járműre, és amikor elég közel kerülsz az ellenfélhez, robbantsd fel. A robbanás nem öl meg” – írják.

Az fenti videóban több esetben is látható a trükk, ami valószínűleg egy játékon belüli hiba eredménye. Legalábbis biztos, hogy a C4-nek nem kéne így viselkednie. Az Infinity Ward úgy tűnik, egyelőre nem foglalkozik a hibával, ám ha nagyon sok panasz érkezik rá, valószínűleg javítják majd.

Ne feledjük, hogy holnap jön az új évad, ami a sok friss tartalom mellett valószínűleg rengeteg hibajavítást is tartalmaz majd.

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×