Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg viccesen akadt ki, miután felfedezte, hogy feltörték Minecraft a fiókját. A svéd sztár karakterét a trollok átalakították.

Tavaly PewDiePie komolyan visszatért a Youtube-ra, és hamar népszerű lett Minecraft videóival. Olyannyira, hogy ő is hozzájárult ahhoz, hogy 2019-ben a Youtube legnézettebb játéka legyen a Minecraft. A svéd tartalomgyártó karaktereket és történeteket is készített, mielőtt idén májusban befejezte volna a videósorozatot.

Aztán szeptember 16-án úgy döntött, hogy újra belép a játékba, amikor felfedezte, hogy feltörték a fiókját.

A 30 éves Youtube sztár azon lepődött meg leginkább, hogy a trollok milyen módon változtatták meg játékbeli karakterét.

„Várjunk, ez mi? Mi a fene ez? Mi történt az arcommal!?” – kiáltott fel, amikor közelebbről megnézte a karaktert. Először még viccelődött is rajta, majd a páncélt levéve kiderült, hogy a skin egy róla készült valódi fotó.

„Ki tette ezt? Hogyan történt ez? Valaki meghekkelte a Minecraft fiókomat?”

PewDiePie azt is elmondta, hogy valóban gyenge jelszóval rendelkezik, szóval tulajdonképpen annyira nem meglepő a dolog. A játékkarakter nevét is megváltoztatták, a youtubernek pedig most 29 napot kell várni, hogy ismét átalakítsa azt. Azok, akik viszont beléptek, láthatóan szintén poénra vették a dolgot, és olyan átalakításokat végeztek, melyek viccesek lehetnek egy videóban. Ez annyira szépen hangzik, hogy akár egy jól kitalált médiakampány is lehet.

Állítólag egyébként az pewdiepiesubmissions Reddit alodalon felhasználók találtak egy videót, amelyen a hackerek megváltoztatják a youtuber fiókját. Bár a cikk írásakor még nem teljesen világos, hogy ez mennyire hiteles infó.

 

Mekkora „szerencse”, hogy a troll nem változtatta meg a jelszót, nem törölte a fiókot, csupán pár vicces poént készített elő a Minecraftban. Miért érzem, hogy ez az egész sztori szándékos volt?

Szerinted valóban feltörték trollok PewDiePie fiókját, vagy ő maga tervelte ki az egészet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×