Születésnapi bulira készül az Epic Games. Hamarosan tematikus tartalmakat szerezhetünk magunknak, készüljön mindenki, egy hét és indul!

Senki sem számított 2017-ben arra, hogy három évvel később a Fortnite lesz az egyik legmeghatározóbb online videojáték. Már csak azért sem, mert a battle royale kategória akkoriban csak nyitogatta a szárnyait és nem lehetett tudni, hogy meddig marad életben. Na meg azt se felejtsük el, hogy a Fortnite Battle Royale csupán csak egy mellékszál volt, ami a Save the World vásárlásait volt hivatott megdobni. Ezért is adták ingyen.

Akkoriban még a PUPG volt a „sláger”, s mivel az egy sokkal valóságosabb köntösbe öltöztetett játék volt, a Fortnite-nak nem adtak túl nagy szavatosságot. Aztán az Epic rácáfolt a világra, fél éven belül sikerült olyan szinten felfuttatniuk a játékot, hogy hirtelen járványként kezdett el terjedni a játékosok körében. Mindenki játszani akart a rendhagyó játékmenettel megáldott lövöldével, s a harmadik szezonra a világ egyik legnézettebb címeként tartották számon a Twitch-en.

Ez azóta is töretlen, 2020-ban is naponta több ezer ember követi a különböző Fortnite témájú streameket, s több tízezren fordulnak meg az Epic szerverein is. Egy szó mint száz, hatalmasra duzzadt az évek során a Fortnite-buborék, ami már inkább egy „gumilabda” tekintve, hogy nem sikerült egyetlen játéknak sem letaszítania a trónról.

Mindazonáltal, hogy ma már inkább a Battle Royale miatt ismerik az emberek a Fortnite-ot, az Epic Games elsősorban a Save the World születésnapját ünnepelte eddig. Kaptunk tartalmakat az ingyenes arénába is, viszont a tortát nyáron vághattuk fel. Nagy meglepetésre az adatbányászok most szeptemberben találtak nyomokat arról, hogy hamarosan ismét ünnepelhetjük a játék születésnapját, s még pár tematikus tartalmat is hozzánk vághatnak az esemény során.

Ajándék eső, vagy felejtős zsúr?

Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, ezúttal nem zuhannak az égből az ajándékok. Legalábbis most úgy fest, hogy nem lesz akkora buli, mint tavaly karácsonykor. A forrásfájlok között két új születésnapi Wrapet találtak az adatbányászok, amit meg is osztottak a közösséggel.

A FortniteFevers csatorna osztotta meg a képeket, amiket valószínűleg a születésnapi esemény során lehet majd feloldani. Persze az is lehet, hogy nem fogunk megszenvedni értük, egy egyszerű bejelentkezés után a gyűjteményünkben landol.

Ugyan még csak ez a két tartalom szivárgott ki, ám ez nem jelenti azt, hogy így is marad. Lehetséges, hogy Outfitek is érkeznek a jövőben, érdemes lesz majd figyelni!

A Fortnite Battle Royale szeptember 26-án lesz három éves.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×