Már elkezdte az idei Victorious skinek kedvcsinálójának terjesztését a Riot Games. A League of Legends rajongók azonnal felugrottak a hype-vonatra.

Hamarosan véget ér a League of Legends rangsorolt időszaka. A világbajnokság során még meg lehet tolni a végét, akár még két osztályt is lehet fejlődni. Novembertől viszont már az előszezoné a terep, s nagy változások várhatók a játékba. Épp ezért valószínűleg hónap elején lezárja az idényt a Riot és összegzik a teljesítményeket.

Minden játékos, aki sikeresen eléri valamelyik rangsorolt módban (Solo/Duo, Flex) minimum a Gold szintet, karakter skint fog kapni. Az alany minden évben változik, a kiadó pedig szereti kedvcsinálókkal húzni a rajongók agyát. Most relatíve korán belekezdett a Riot, két kép is kiszivárgott, ami az új Victorious skin Splash Artjának egy-egy metszetét ábrázolja.

A kabát alapján akár Gangplank is kaphatná az új skint, ám nyilvánosságra került egy másik kép is, amin egy speciális pisztolyt láthatunk. Még önmagában ez sem zárná ki a bilgewateri kalózt, viszont a fegyver stílusa sokkal inkább Lucianre hajaz.

Várhatóan kapunk még a napokban egy újabb metszetet, amiből már egyértelműbb lesz a döntés. Ha a karakter másik kezében is egy pisztoly lesz látható, Lucian az idei nyertes, ám ha egy kardot lóbál majd a hős, Gangplankre kell számítani.

Egyhamar még biztosan nem jelenik meg az éles szervereken a tartalom, október utolsó frissítésével saccoljuk a megérkezését.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×