Szemünk védelme érdekében a HyperX bejelentette az új HyperX Specter Gaming Eyewear kollekciót, melyben három új szemüvegcsalád kapott helyet.

Stealth, React és Scout. Ezek alkotják a HyperX Spectre Eyewear kollekció exkluzív, HyperX minőségű, ütésálló lencséit, amelyek kékfény-szűrővel és UV-védelemmel segítik a gamereket és a digitális eszközöket használókat. A különböző stílusú és igényekhez igazodó új gamer szemüvegcsaládok számos színben és méretben készültek.

A HyperX új gamer szemüvegei nem csak játékhoz készültek.

Kép: HyperX

2020-ban az emberek 80 százaléka már minimum napi 2 órát használ valamilyen digitális eszközt, sőt közel 67 százalék egyszerre több eszközt is. Kutatások bebizonyították, hogy a nagy energiájú kék fénysugarak szemfáradtságot, homályos látást és alvási nehézséget okozhatnak. A HyperX kékfény-szűrős szemüvegeit úgy tervezték, hogy megvédje a szemet a fény rövid és hosszútávú hatásaitól. Legyen az hosszabb játék, munka a gép előtt, vagy éppen okostelefon-használat.

„Örömmel mutatjuk be az új HyperX Spectre Eyewear kollekciót, amely a HyperX-re jellemző játékobjektív minőséggel rendelkezik” – mondta Stephanie Winkler, a HyperX stratégiai marketing vezetője. „Az átlátszó lencsék lehetővé teszik, hogy a használóik minden részletet láthassanak, miközben a káros kék fényt megszűri a szemüveg” – tette hozzá.

Kép: HyperX

A HyperX Spectre Stealth úgy van kialakítva, hogy akkor is kényelmes legyen a viselése, ha gamer füles van rajtunk. A HyperX Spectre React polarizált, felcsatolható lencséket kínál, melyek mágnesek segítségével rögzülnek, így csökkenti a tükröződést és véd az UVA, az UVB és az UVC sugaraktól. A kifejezetten fiatal korosztálynak készült kollekció a HyperX Spectre Scout, ami klasszikus kialakítású, kifejezetten a gamereknek készült szemüvegcsalád. Ehhez egy könnyű, sportos stílusú keretet készült.

A HyperX új szemüvegei szeptember 30-tól lesznek elérhetőek. A szemüvegek ára 99 dollárról indul, a többi attól függ milyen lencsét és kiegészítőket kérünk bele.

Neked hogy tetszik? Hordanál ilyen szemüveget?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×