A jelek szerint hamarosan már játszhatunk is az új játékmóddal.

Az utóbbi időben annyi PUBG szivárgás érkezett, hogy lassan már mi sem tudjuk hova tenni. Egyrészt készül az új pálya, ami a jelek szerint egy vulkánokkal teli helyszínen fog játszódni. Ezenkívül korábban Brendan Greene elárulta, hogy a PUBG Corp. fő célja egy GTA Online-szerű világ megalkotása, ő ugyanis ebben látja a PUBG jövőjét. A jelek szerint mégsem ez a fő projekt, ugyanis egy vadiúj autobattler-szerű játékmódot fedeztek fel az adatbányászok, azaz az újdonságok már a fájlok között várnak.

Az adatbányászok szerint valami hasonlót kell elképzelnünk, mint mondjuk a Dota Underlords vagy a Teamfight Tactics, viszont az egész fps formátumban fog játszódni. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 1v1-eket fogunk lejátszani, ameddig el nem fogy az életerőnk. A meccsekért pedig pénzt, vagyis coint kapunk, amit fegyvervásárlásra tudunk majd felhasználni.

https://www.youtube.com/watch?v=voerqvGWe08

 

Az új játékmódot a 8.3-as update fájljai között találták, amelyek egyelőre csupán a tesztszerveren elérhetők. Ezek alapján van okunk reménykedni, hogy az új játékmód már érkezik is hamarosan. Idővel úgyis kiderül…

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×