Élesedett a legújabb Marvel kihíváshét. Az alapvető küldetések mellett Wolverine is új feladattal látja el a játékosokat, amiért jutalmat is kaphatunk.

Az Epic Games lazított a bónusz kozmetikai elemek kritériumain. Korábban rejtett skineknek hívtuk a Battle Pass-hez tartozó, ámde csak a szezon felénél megnyitható tartalmakat. Ezek mára már nyílt titokká váltak, az aktuális Marvel szezonban például Wolverine (Rozsomák) Outfitjét szerezhetjük meg.

Ami viszont érdekes, hogy ezúttal nincsenek összefonva a küldetések, a különböző tartalmakhoz más-más küldetések tartoznak. Deadpoolt még csak úgy szerezhettük meg, ha sorban teljesítettük a feladatokat, most viszont már kihagyhatunk heti feladatokat.

Ha nem szerezted meg Wolverine graffitijét, vagy töltőképernyőjét, attól még megszerezheted magadnak a speciális Back Blinget.

Ez nem más, mint egy Sentinel levágott feje.

Steamy Stacks területén bukkanhatunk rá, elrejtve egy épületben. A terület keleti részén található egy épület, a narancssárga daruk mellett. Ide ha belépünk, balra találunk egy ajtót. Ha azon átlépünk, megtaláljuk Wolverine trófeáját. Amit onnantól kezdve bármikor használhatunk. (Ugyan az a metódus, mint Sappling Groot esetében.)

Ha a karaktert szeretnéd megszerezni magadnak, akkor sajnos még két hetet várnod kell, ugyanis Wolverine leghamarabb az ötödik játékhéten lesz feloldható.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×