A League of Legends-ben több fajta skin-kategóriát különböztetünk meg. A legdrágább és legsokszínűbb az Ultimate, aminek kategóriája idén új elemmel bővül.

A Riot Games a napokban bejelentette, hogy egyáltalán nem szeretnének lelassítani a League of Legends kozmetikai tárgyainak gyártásával. Többek között azért sem, mert 2020-ra írtak egy listát azokról a karakterekről, akik rettentően ritkán kaptak ilyen jellegű támogatást. Úgy döntöttek, hogy idén mindenképpen kapnak a listázott hősök új kinézetet, ám most úgy fest, hogy jóval jobb a helyzet, mint azt sejtettük.

Nem csak „elfeledett” karakterek kapnak törődést, hanem egy skin-kategória is. A League of Legends legkomplexebb és legdrágább kategóriája új hőssel bővül.

Idén ugyanis új Ultimate skint avatunk majd.

Az utolsó Ultimate skint MF kapta még 2018-ban, azóta a Riot Games nem készített újat. Ennek is természetesen meg volt az oka, nemes egyszerűséggel nem szerettek volna olyan játékelemet készíteni, amire nem büszkék. Az Ultimate skinek gyakorlatilag mindent megváltoztatnak egy karakter esetében. Ilyenkor új szövegeket (akár hangot is) kapnak, teljesen új modellt, effekteket és többnyire valami pluszt, ami érdekessé és egyedivé teszi őket.

 

Az első ilyen kinézetet Ezreal kapta, ő volt a Pulsefire-széria első alanya. Aztán megjelent Spirit Guard Udyr, aki ma már inkább olyan, mintha a karakter vizuális frissítése lenne. Majd pedig napvilágot látott DJ Sona, Gun Goddess Miss Fortune és Elementalist Lux is.

„Boldogan jelentjük be, hogy ismét dolgozunk egy Ultimate skinen, amit remélhetőleg az év végén élesíteni is fogunk majd.”

Két év után tehát megtöri a jeget a fejlesztőcsapat, ám azt még nem árulták el, hogy melyik hőst ér majd a megtiszteltetés.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×