Közeleg a Call of Duty Mobile 10. évadának frissítése, amivel új map, játékmódok, class és operátor érkezik a játék világába. Összefoglaltuk a lényeget.

Nem kétséges, hogy a Call of Duty: Mobile 10. évadának frissítésével a játékosok hatalmas adag új tartalommal találkoznak majd. Új fegyverek, új helyek, új játékmódok várhatók. Természetesen a rengeteg kiszivárgás mellett, érkezett néhány hivatalos infó is a fejlesztők részéről.

Hogy tisztán lássunk a tartalmakat illetően, itt a Call of Duty: Mobile – The Hunt frissítések összefoglalója.

A Call of Duty: Mobile 10. évada tehát már a küszöbön van, lássuk milyen friss tartalommal találkozhatunk majd.

Pine a CoD Mobile-ban


A Pine volt az első Gunfight map, amelyet a 2019-es Modern Warfare során bemutattak. Most végre a CoD Mobile-ban is élvezhetjük majd, amint elindult a 10. évad. A kis map az egyik legnépszerűbb 2v2 map az Infinity Ward játékában. A mobiljátékban hasonló felállásra kell számítani.

Új Equalizer Operator Skill

Az Equalizer képesség lehetőséget ad, hogy két gépfegyvert vegyünk fel, beépített hangtompítókkal a közelharcokhoz. A fegyverek villámgyorsak, nem kell újratölteni, gyorsabb lesz a mozgási sebességünk, és nő a sebzés is.

Új játékmód – Headquarters

A népszerű Call of Duty játékmód szintén a CoD Mobile része lesz a 10. évad során. Épp itt az ideje, hogy a Headquarters végre a mobilosok játékélményét is feldobja.

A játékmód egyébként ugyanúgy működik, mint a konzolos megfelelője. El kell foglalni a központokat, hogy pontokat szerezzünk. Amíg azonban egy csapat elfoglal egy pontot, addig a csapat tagjai nem éledhetnek újjá. Ha az ellenfél csapata megszerzi az irányítást a pont felett, csak rajtunk múlik, hogy sikerül-e elintézni őket.

Új Hacker Battle Royale class

Hogy teljes legyen a Battle Royale élmény, most egy teljesen új classal egészül ki a játék. A class képességei olyat tesznek lehetővé a harc során, amit eddig nem lehetett látni.

A hacker class képes lesz elsötétíteni az ellenfél minimapját, amikor közel vagyunk hozzá. Ezenkívül a közelben lévő ellenfél szintén képtelen lesz használni saját eszközét. Néhány másodperc alatt az összes közeli eszköz meghekkelhető. Egész jónak ígérkezik.

Hardcore Mode

Ha a szokásos játékmódokat már unja valaki, a 10. évadban kipróbálhatja a Hardcore-t. Ebben a módban ugyanis csak az számít, ki mennyire lő jól. A HP kisebb, a sebzés nő, nincs HP visszatöltés, és engedélyezve van a friendly fire.

Ez a játékmód nem a 10. évad indulásakor lesz elérhető, hanem annak közepén, szeptember 25-én várható.

Új operátor – Mara

A CoD Mobile 10. évada a korábbi frissítésekkel összhangban új karaktert is behoz a játék világába. Ha ismered a 2019-es Modern Warfare-t, akkor ismered Marát is, hiszen ő egyike a Modern Warfare és a Warzone számos rendelkezésre álló operátorának. Az első évadban jelent meg. Most végre a CoD Mobile-ban is játszhatóvá válik.

Mikor jön a CoD Mobile 10. évada?

Aki ezek alapján kedvet kapott a CoD Mobile-hoz, annak jó hír, hogy nem kell már sokat várni. A fejlesztők ugyanis megerősítették, hogy a 10. évad, a The Hunt még ezen a héten indul. A jelenlegi (Season 9) Battle Pass szeptember 10-én ér véget, így gyanítani lehet, hogy ekkor érkezik a 10. évad frissítése is.

Te már várod?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×