Az új szezon megjelenésével módosítottak pár Reboot Van adaton a Fortnite Battle Royale fejlesztők. Csökkent a speciális gépezetek töltési ideje.

Biztosan vannak még olyan játékosok, akik emlékeznek a Reboot Vanek megjelenésére. A Fortnite volt a listavezető Battle Royale cím már hosszú hónapok óta, ám a semmiből megérkezett az Apex Legends, a Respawn Entertainment fejlesztése. Az új kihívó számtalan új játékelemmel rendelkezett, ami megreformálta a Battle Royale piacot.

Az Apexben jelent meg elsőként a ping rendszer, valamint a csapattársaink újraélesztésének lehetősége is. Meglepő módon az Epic pont egy héttel az Apex Legends megjelenése után élesített egy új szezont, aminek a húzóeleme egy új ping rendszer volt. Majd egy héttel később az éppen fejlesztés alatt álló Reboot Vanekre is rábukkantak az adatbányászok. S, hogy mire jók ezek a kisbuszok? 

Visszahozzák a játékba az elesett társainkat.

Tehát az Epic Games körülbelül két hét leforgása alatt minden újdonságot átemelt az Apexből a Fortnite-ba. Ennek köszönhetően az említett két elem már több, mint másfél éve a játék részét képezi.

Imagine if they added away to tell us changes 🤔
by inFortniteCompetitive

Mint kiderült, az új Fortnite szezonnal (v14.00) némi módosítást eszközöltek a fejlesztők a Reboot Vaneken. Ha valakit visszahoztunk egy ilyen speciális kisbusszal, a járművet nem lehetett használni egy meghatározott ideig. Erős is lett volna, ha folyamatosan visszahozhattunk volna mindenkit…

Az új rendszerben már nem kell olyan sokat várni, hogy újratöltődjenek a Reboot Vanek, a közösség visszajelzései alapján most olyan 1 percet kell körülbelül várjunk, hogy leteljen a cooldown.

Sajnos ennél pontosabb információval nem szolgálhatunk, ugyanis a Chapter 2 megjelenése óta hivatalos Patch Note-okat már nem készítenek a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×