A Juventus új középpályása máris megkapta első speciális kártyáját, s azt kell, hogy mondjuk, igazán lenyűgöző lett. Egy pár napig még elérhető.

Sokak nagy meglepetésére a Barcelona volt középpályása, Arthur, a torinói Juventus mezében folytatja. Ez azt jelenti, hogy a FIFA 21-ben biztosan a Piemonte Calcio soraiban kell majd keresni a fiatal brazilt. Ám ez nem állította meg abban az EA Sports-ot, hogy még a 20-as ciklusba is beleerőszakoljanak egy új, speciális Arthur kártyát.

Az Ultimate Team legújabb Premium SBC-je igazán kellemes lapot hozott el a még aktív FIFA játékosoknak. Valószínűleg az EA is tudja, hogy most sokan a 21 megjelenésére várnak, ezért is érkeznek ezek a hajmeresztően felerősített kártyák, hátha ezek láttán új erőre kapnak a játékosok.

Összességében nem is kérnek sokat a Juventus új játékosáért. A FUTbin szerint PlayStation 4-en már 80 ezer Coinból fel lehet oldani a brazilt. Xbox One-on körülbelül 90 ezeret, míg PC-n 100 ezer Coint kell körülbelül rá szánnunk az SBC-re, ha nulláról szeretnénk kipakolni.

Íme egy példa a beváltható csapatra:

Kritériumok:

  • Seria A játékosok: Minimum 1.
  • Min. Csapat érték: 83
  • Min. Csapat kémia: 60
  • Min. Játékosszám: 11

Ha szeretnéd a gyűjteményedben tudni Arthur új 95-ös lapját, akkor vasárnapig van időd megszerezni. Az Arthur Premium SBC ugyanis szeptember 13-án kikerül a játékból.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×