Új lendületet kap hamarosan a K/DA banda. A League of Legends legújabb karaktere, Seraphine fog csatlakozni a csapathoz egy szám erejéig.

Az elmúlt években a Riot Games nemcsak azt bizonyította, hogy tudnak a League of Legends-en kívül más játékokkal is foglalkozni, hanem azt is, hogy nem csak a játékokra tudnak támaszkodni. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva minőségi zenéket is gyárt a kiadó, s mára már biztos vagyok benne, hogy olyan réteg is kialakult, akik a zenéiről ismerik a Riotot.

 

Két évvel ezelőtt, a 2018-as Worlds-ön robbantottak hatalmasat a K/DA csapattal. Nem csupán skinek érkeztek ebben a témában, hanem megszületett a Pop/Stars című szám, amit azóta már több száz millióan hallgattak meg, vagy töltöttek le. Természetesen felcsillant a Riot szeme, azóta már állandóan érkeznek a jobbnál jobb zenék és nem csak a világbajnokságra készülnek új dallamok.

 

Múlt héten egy dalszöveg videóval tért vissza két év után a K/DA csapat. A „The Baddest” azóta is folyamatosan gyűjti a megtekintéseket. Viszont ami érdekes, hogy idén több új K/DA szám is érkezik, az egyikben ráadásul a LoL egyik új hőse is közreműködik majd.

Ez persze valamilyen szinten az új hős, Seraphine megjelenését is keretbe foglalja. Nagy valószínűséggel az új K/DA szám (és album?), valamikor a világbajnokság döntője környékén fog megérkezni. Ez azt jelenti, hogy Seraphine-re is akörül kell majd számítani.

Kíváncsian várjuk, hogy mit süt ki ebből a Riot Games!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×