Lehetséges, hogy most mindenki a Cyberpunk 1077-re koncentrál, ám a CD Projekt RED Witcher hírekkel is szolgált a héten, aminek sokan örülni fognak.

A CD Projekt RED egyértelműen a Witcher-szériának köszönheti a mára világhírré gyarapodott ismeretségét. Pontosabban azért nyűgözte le a világot a lengyelek munkája, mert azon kevés fejlesztők egyikei, akik még mindig hajlandók beletenni szívüket-lelküket az általuk készített anyagba. Ez pedig bőven meglátszott a Witcher 3: Wild Huntban.

Olyannyira, hogy a játék szabályosan legendává vált, a két nagyobb kiegészítő mellett amire csak lehetett eddig megjelent. Sokak meglepetésére már Nintendo Switchre is sikerült portolni a híres szerepjátékot. Arról már nem is beszélve, hogy a Vaják Netflix sorozat okán pár hónapja ismét virágkorát élte a franchise, többen játszottak Geralttal egy időben, mint mikor megjelent a játék.

 

S míg várjuk a Cyberpunk 2077 megjelenését, úgy tűnik a fejlesztők a Witchert sem szeretnék teljesen elengedni. A legújabb hírek szerint érkezik PlayStation 5-re és Xbox Series X-re a felturbózott, következő generációs változat.

Ám ahogy azt eddig is tapasztaltuk, ezúttal is nagyvonalúak lesznek a lengyelek, azok, akik birtokolják a PC-s, PS4-es, vagy Xbox One-os Witcher 3 kiadást, az új generációs verziót ingyen megkapják.

Kicsit ez most, mint a Skyrim és a GTA V esete, hogy lassan már úgy érződik, hogy soha sem fogunk megszabadulni ettől a címtől. Nem mintha meg szeretnénk, de szerintem már az sem lenne meglepő, ha PlayStation 6-ra és a Series X utáni Xboxra is megjelenne majd a Wild Hunt…

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×