Megérkeztek a Fortnite Battle Royale legújabb kihívásai. Ismét egy lépéssel közelebb kerülhetünk Wolverine-hez, bár ehhez szerencsésnek is kell lennünk.

Ahogy azt már megszokhattuk egy ideje, ha csütörtök, akkor új Fortnite küldetések. Számtalan rendszert kivágott már az ablakon az Epic, ám ezt még meglepő módon hosszú ideje tudja tartani a fejlesztőcsapat.

A Marvel karakterekkel elárasztott szezon eddig minden várakozást felülmúlt. Az Epic Games nem hagyja kihűlni a hype-ot, folyamatosan érkezik valami kisebb változás a játékba. A héten több érdekes POI is felbukkant, valamint az Item Shop is kecsegtet néha speciális Marvel tartalommal. A képregény rajongók most teljes mértékben kiélhetik vágyaikat, a Fortnite-ban ugyanis minden megtalálható, ami egy jó szuperhősös csetepatéhoz kell.

Az új küldetések között ismét felbukkan már triviális kihívás, ismét lesz egy helyszín, ahol játékosokat kell vadásszunk, vagy ládákat kell nyitogatnunk. Kaptunk viszont egy igencsak kellemetlen feladatot is, aminek a farmolása közben valószínűleg sokan el fognak vérezni.

Ez a feladat nem más, mint a S.H.I.E.L.D. ládák nyitogatása, amiket a limitált számban elérhető Quinjetek fedélzetén találunk. Ezekből összesen 7-et kell majd feltárjunk ahhoz, hogy sikerrel abszolváljuk a feladatot, s valószínűleg csak a fél szerver áll majd az utunkban a procedúra során. Ezt lehetséges, hogy érdemes későbbre halasztani…

Na, de lássuk a teljes listát:

  • Nyissunk ki 7 ládát Salty Springs területén
  • Öljünk meg 3 játékost Authority-ben
  • Táncoljunk 3 különböző Sentinel fején
  • Zúzzunk szét hajókat Craggy Cliffs-nél
  • Ugráljunk 4 különböző kutya játékon az Ant-Manor POI-nál
  • Haladjunk át motorcsónakkal 3 különböző színű híd alatt
  • Nyissunk ki S.H.I.E.L.D. ládákat, amiket a Quinjetekben találunk

SquatingDog ezen a héten is készített egy összefoglaló térképet a kihívásokról. Érdemes lehet lementeni, hogy játék közben legyen min követni a célpontokat.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×