Lebuktattak egy új videókártyát a megjelenés előtt? Micsoda véletlen…

Manapság már lassan semmivel nem  tudnak meglepni, hiszen folyamatosan jönnek a szivárgások a nagy bejelentést megelőzően. Ezúttal a Lenovo hozta kínos helyzetbe az Nvidiát, ugyanis egy be nem jelentett videókártyával villantották meg az új Lenovo Legion T7-esüket.

Egész pontosan „NVIDIA GeForce RTX 3070Ti 16 GB GDDR6” jelzővel illeték a gépek grafikus kártyáira vonatkozó mezejét, ami több szempontból is rettentő érdekes. Egyrészt a 3070 Ti-ról önmagában sem tudunk semmit, de a Lenovo által jelölt memóriamennyiség zavarba ejtő, már csak azért is, mert a nála elvileg erősebb RTX 3080-at „csupán” 10 GB-nyi memóriával szerelték.

A Videocardz oldala szúrta ki az újdonságot, amit a Lenovo menten leszedett, miután nagy port kavart a hír.  Egyelőre csak tippelni tudunk, hogy mégis mi lehetett a valódi ok. Talán csak valaki félregépelte és valójában RTX 3070-et akart írni? Vagy mindez csupán egy ügyes gerillamarketing trükk lett volna? Az biztos, hogy jönnek még az olcsóbb Ampere kártyák a jövőben, továbbá feltűnően ott tátong az RTX 3080 Ti-nak is a hely, tekintve hogy jelenleg már az RTX 3090 jelenti az abszolút csúcskategóriát. Nos, hamarosan úgyis kiderül, hogy mi rejlik a felszín alatt…

Láttad, hogy a leet.hu webshopban épp akciós a Model O-?

×