Ez egy megosztó kollekció lesz, az már előre borítékolható.

Az utóbbi időben jobbnál-jobb skinekkel készült a Riot dizájncsapata, ami miatt néha már úgy érzi az ember, hogy egyszerűen nem éri meg skint venni, mert ezek a srácok mindig überelik önmagukat. Az előző galaxis mintázatú skinek is meglehetősen megosztóak voltak – én speciel imádtam azt is-, de ezúttal tényleg kitettek magukért a fejlesztők, ugyanis most nem csak egy egyszerű átfestésről beszélünk, hanem ismét teljesen egyedi dizájnt kapunk a pénzünkért.

A jó hír, hogy ennek megfelelően már most készíthetitek a Radiant pontokat, ugyanis a Spline kollekció skinjei bizony szintezhetőek lesznek, ennek megfelelően mindenki megtalálja majd a számára legjobban tetsző színvilágot.

Egy alappisztoly, Spectre, Operator, Phantom és természetesen egy kés is rejlik a dobozban. Sajnos még nem aktiválták őket, de mindez csupán idő kérdése. Az adatbányászoknak már sikerült elő is csalni a megfelelő fájlokat, így „élesben” is megnézhetjük a skineket:

 

A megjelenési dátumon túl az árak is kérdőjelesek egyelőre, de a látottak alapján valószínűleg a magasabb árkategóriájú skinek közé fognak esni.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×