A legfrissebb leakek szerint a Fortnite Battle Royale új Aréna játékmóddal bővülhet a jövőben, a pörgős játékot kedvelőknek kedvezve ezzel.

Még a Chapter 1 első szezonjaival párhuzamosan, a harmadik-negyedik szezon magasságában kezdett el kialakulni a kompetitív Fortnite szcénája. Azóta ez folyamatosan fejlődött, még akkor is, ha a szezonok során szignifikánsan változtak a mechanikák és a meták, amik valljuk be, összességében megnehezítik a profik életét.

Ahhoz, hogy valaki a legjobbak között legyen nyilvántartva, rengeteg időt és energiát kell fektetnie a játékba. Valamint elengedhetetlen az is, hogy fejlődjön az illető. Erre az évek során több gyakorló metódus is megjelent, a Creative-nak köszönhetően egy egész edzőplatform jött létre. Itt mindenki szabadon gyakorolhatta az építést és a szerkesztést, valamint a Zone Wars játékmódoknak köszönhetően a játékvégi párbajokat is szimulálhatták a játékosok. Egy másik populáris módja a komplex harcok gyakorlásának a Boxfight játékmód. Egyébként mind a Zone Wars, s mind pedig a Boxfight egy közösségi találmány, amiket végül az Epic Games is elismert, mint esszenciális játékelem. Előbbit már többször is kipróbálhattuk, utóbbi pedig most a legfrissebb leakek alapján saját kompetitív vonalat kap.

 

Az aktuális szezonban hivatalos Aréna módot kaphat a Boxfight, ennek pedig szinte biztos, hogy nagyon sokan fognak örülni. Pörgős, gyors meneteket játszhatunk, amik szinte biztos, hogy hosszútávon hatalmasat fejlesztenek a mechanikánkon. Ráadásul mindezt egy ranglétra is megfűszerezi, ami alapján lényegében monitorozhatjuk a fejlődésünk és a teljesítményünk.

Jó látni, hogy a fejlesztők elismerik a közösségi munkákat is, s az igazán jó ötletek pedig hivatalos környezetben fejlődnek tovább.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×