A Warzone Buy Station-jei továbbra is rengeteg fejtörést okoznak a játékosoknak, annak ellenére, hogy a fejlesztők megígérték a javítást.

Bár a Call of Duty: Warzone fejlesztői már jóval korábban ígéretet tettek arra, hogy a Buy Station hibáit javítják, ez úgy tűnik, még mindig várat magára. Természetesen számtalanszor találkoztunk már olyan hibával a játékban, ami miatt a játékosközösség joggal lehet dühös, a Buy Station problémái mindezt csak tetézik.

Aki esetleg azt gondolta, hogy a Buy Station nem bugos, az téved. Erről friss bizonyíték is született.

A különböző problémák nem csak hogy a 3. évad indulása óta folyamatosan visszatérnek, de megkeseríti a játékosok életét. Ahogy az alábbi videóban is látható, ssuxbryan bár sikeresen visszaveszi csapattársait, karaktere gyönyörűen beragad a Buy Station textúrájába.

Fix the damn buy stations! from r/CODWarzone

Még júliusban láttuk azt a hibát, melyet a népszerű streamer, TimTheTatman tett közzé. Ő szintén nem tudott mozogni a Buy Station használata után. Ez az alábbi videóban 8:20-nál látható.

 

Hasonlóképpen még májusban láthattuk, hogy a Buy Station arra is képes, hogy ne engedjen visszavásárolni senkit.

New glitches never cease to amuse me…. (Anyone had this happen before when buying a teammate back?) from r/CODWarzone

Persze az Infinity Ward általában igyekszik megoldani a problémákat, úgy tűnik, a Buy Stationt nehezen tudják kezelni. Ne lepődjön meg tehát senki, amennyiben ilyet tapasztal a bolt körül, nem egyedi a probléma.

Egyelőre sajnos azt is nagyon nehéz megjósolni, hogy mikor javítják a hibát. Te találkoztál már hasonlóval?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×