Valószínűleg idő előtt, de megérkezett Fekete Párduc szobra a Fortnite-ba. Az új POI Misty Meadows és Hydro 16 között található.

Gyászol a filmvilág és gyászolnak a Marvel rajongók. Chadwick Boseman, aki Fekete Párducot játszotta az MCU filmjeiben, 43 évesen elhunyt. A T’challát alakító színész hosszú ideje harcolt a rákkal, ám végül a betegség győzött.

A szomorú hírnek egyébként Fortnite-os mellékzöngéje is van, ugyanis az Epic Games lövöldéjében éppen a Marvel szuperhősök dominálnak. Ugyan elsősorban itt a képregényes verziók bukkannak fel, Boseman játéka annyira ikonikusra sikerült, hogy nehéz a filmes és a képregényes univerzumot ilyen téren elválasztani egymástól.

Azt már a forrásfájlok alapján tudtuk, hogy az aktuális Fortnite szezon során érkezni fog egy Black Pantherre (Fekete Párduc) hajazó terület, valamint a legfrissebb információk szerint még a legendás Vibranium páncél is használható lesz.

Összességében későbbre vártuk a tematikus POI megjelenését, ám valószínűleg az Epic felgyorsította a megjelenést a tragikus hírek hallatán. A Fekete Párduc szobra már meg is jelent a játékban, ezzel is tisztelegve a karakter, na meg Chadwick Boseman előtt.

Ami érdekes, hogy egy földszelettel landolt az új látnivaló, vagyis ez alapján még további furcsaságokra lehet számítani a szezon során. Még a Hangya (Ant-man) is kapott egy hasonló területet, amit egyébként még a Week 2 kihívások során fel is kell kutassunk.

Nagy valószínűséggel a többi várható megjelenés is ilyen jellegű lesz, a földszeletek pedig idővel valami nagyobb egésszé kell, hogy összeálljanak. Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit tervez az Epic és a Marvel, valószínűleg nagyot fog durranni!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×