Temérdek változtatás érkezett a Fortnite-ba a legújabb szezonnal. Sok kedvenc tárgytól és fegyvertől elköszöntünk, cserébe többen vissza is tértek.

Befutott végre az új Fortnite szezon, ami összességében valószínűleg egy életre megváltoztatja a játékról alkotott képünk. Ezúttal Marvel szuperhősök kerültek a reflektorfénybe, a Battle Pass csomagban sem eredeti, hanem képregényes karaktereket oldhatunk fel magunknak. Véleményem szerint ez pedig fantasztikus!

A Marvel Cinematic Universe-nek köszönhetően Vasember lett a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb szuperhős karaktere. Az Epic és a Marvel ilyen téren igencsak jól pozicionálta Tony Starkot, az Outfit feloldásához ugyanis 100 Battle Pass tiert kell kifarmolnunk. Elindult hát a hajsza Iron Manért!

S ha már a hajszánál tartunk, bizony sokan utunkat fogják állni. Őket pedig valahogy magunk alá kell gyűrnünk, ha fel szeretnénk jutni a dobogó legfelső fokára. Erre a Fortnite-ban szerencsére temérdek eszköz áll a rendelkezésünkre. A fegyverek metája minden szezonban változik, a fejlesztők például kivesznek egy-két darabot, hoznak helyettük egy újat, valamint ismét visszatesznek a játékba három korábbit. Most is bőven lesz mihez hozzászokni, ugyanis több játékelem is helyet cserélt az új szezon frissítésével.

Visszatért többek között sokak nagy kedvence, a Pump Shotgun. Ellenlábasnak pedig megmaradt a Charge, a Tactical Shotgun ugyanis ezúttal kikerült a játékból.

A használati tárgyak közül a Decoy gránátot veszítettük el, cserébe viszont visszatért az Epic ritkaságú Shockwave gránát, a Bounce Pad, valamint a Boogie Bomb is. A mobilitást kedvelő játékosok most biztosan nagyon örülnek, az első kettő visszatérő ugyanis még a kompetitív meccseken is meghatározó szerepet szokott kapni.

A Tac SMG is újból megtalálható a Battle Royale szigeten, bár az nem biztos, hogy a kompetitív játékmódokban is használható lesz. Egy biztos, a sima Solo, Duo és Squads playlistek esetében harcolhatunk majd vele.

 

A forrásfájlok szerint egy új, tüzes csapda is érkezik majd a játékba. Az is könnyen lehet, hogy már elérhető, de megmondom őszintén én még nem találkoztam eggyel sem. Valamint az internet népe sem osztogat meg róla videókat akció közben. Így nagy valószínűséggel a Fire Trap érkezésére még kicsit várnunk kell.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×