Élőzés közben bukott le az egyik Warzone csaló. A magát sűrűn fényező MrGolds tiltott programot villantott a nézői szeme láttára.

Már számtalanszor kijelentettük, hogy véleményünk szerint kiváló Battle Royale játék a Warzone. Az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty nem hibátlan, viszont minden hibája ellenére igazán szórakoztató. Jó a játék sebessége, könnyen rá lehet érezni az ízére, ám emellett nehéz a mesterévé válni. Egy szó, mint száz, jól össze lett dobva.

A baj csak az, hogy a megjelenés után nem sokkal ellepték a szervereket a csalók és még mindig nem sikerült őket teljesen kiűzni. Ez rányomta a pecsétjét a játék megítélésére is, valamint sokakat el is űzött. De talán annál nincs is kínosabb, amikor a csalók vegyülnek a szórakoztatással.

Sokan néznek Twitch streameket, többek között Warzone kategóriában is. Ide többnyire azért nézünk fel, hogy a számunkra szimpatikus alakokat, vagy a szerintünk tehetséges játékosokat nézzük. Az viszont kellemetlen, ha átvernek minket.

Egy MrGolds nevű streamer éppen Warzone-t közvetített nézőinek, amikor lebukott csalással. A videós egyébként egy egészen szép nézői bázist épített ki magának, átlagosan 2 ezer ember nézi a streamjeit. Mindezt azért, mert 6-os KD arány fölött teljesít. Most már azt is tudjuk, hogy miért.

 

A magát többször is fényező streamer véletlenül elárulta magát, amikor a Feladatkezelő ablak mögött felbukkant az „EngineOwning” program. Ezen belül többek között be lehet állítani azt is, hogy a célkeresztünk automatikusan rárántson az ellenfél modelljére.

 

Az EngingeOwning ráadásul nem is ritka csaló program, sokan folyamodnak a használatára. Ez azért érdekes, mert az Infinity Ward megesküdött arra, hogy foggal körömmel fognak harcolni a csalók ellen, s mégis fel tudnak bukkanni ilyen egyértelmű esetek. Arról már nem is beszélve, hogy a Twitch nem tiltja az ilyen magatartást.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×