Újabb nagyágyúkkal csapott le az ingyenes játékok terepén az Epic Store, főszerepben egy sorozatgyilkos és egy kis cyberpunk akció.

A múlt heti, ingyenes Epic Games eresztés után kicsit újra fellélegezhetünk. Persze félreértés ne essék, az akkori, 10 ezer forint értékű ingyenjáték csomag is mindenkinek jól esett, de még picit éhesek maradtunk a dolog után.

Ezt a mostani adag viszont szépen eloszlatja, hiszen itt az ingyenes HITMAN és a Shadowrun Collection.

 

A nagyobb név egyértelműen a HITMAN 2016-os újragondolása, kicsit modernebb köntösben. A sorozat koncepciója, hogy egy könyörtelen sorozatgyilkos bőrébe bújva kell teljesítenünk küldetéseket a világ több pontján. Nehéz feladatokból és egzotikus helyszínekből sincs hiány, a lényeg, hogy feltűnésmentesen végezzünk célpontokkal, aztán olaj!

Nem kell félni, hiszen a másik ajándékba kapott játék, a Shadowrun Collection szintén megéri a pénzét. Lényegében egy cyberpunk akciójáték, aki már tűkön ülve várja a Cyberpunk 2077-et, az bemelegítés gyanánt nyugodtan tehet egy próbát. Noha a játék nézete teljesen más, az univerzum sok dologban hasonlít, és ugyebár ingyen van.

A játékokat ITT tölthetitek le ingyenesen.

Az akció augusztus 27-én érkezett az Epic áruházába, egy hetünk van behúzni őket, szóval sietni azért nem kell. Csak el ne felejtsétek beszákolni mindkettőt!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×