Igen felkapott lett az a Reddit poszt, melyben két szerencsétlen PS4 kontroller látható. Őket a szülők sütötték meg.

Néha bizony előfordul, hogy a szülők nem igazán értik meg a gamer lélek bonyolult értékeit. Számukra a sok-sok játékkal töltött idő talán haszontalan, így előfordul, hogy igyekeznek keresztbe tenni a játékkal töltött időnek. Olyat például sokszor láttunk már, hogy egy-egy szülő megelégelve a videojátékozást, összetöri a gyerekek gépét.

 

Most szülők más módszert találtak ki.

Történt ugyanis, hogy _Dahl szülei úgy próbálták ellehetetleníteni a játékot, hogy eldugták a srácok elől a két PS4 kontrollert. Beletették a sütőbe, mivel úgy gondolták: ott biztos nem keresik majd. Természetesen a sütőt akkor még nem kapcsolták be, ám szépen el is feledkeztek arról, hogy hová tették a vezérlőket.

Egyszer aztán bekapcsolták a sütőt, hogy előmelegítsék, így sikerült sült kontrollereket készíteni ebédre. Drága egy vacsora, az biztos. A Reddit bejegyzést azóta többen megosztották, és igen népszerű lett.

Put them in oven on purpose to hide them from kids. Forgot about them. from r/Wellthatsucks

Nem sokkal később többen is megosztottak hasonló történetet. Alább például egy srác nővére végzett egy gyerekkori emlékkel: a Gameboy szintén a sütőben végezte.

Veled már előfordult már, hogy a szüleid tönkretették valamelyik kedvenc játékodat?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×