A Bajnokok Ligája döntőjének alkalmából ingyen UEFA Champions League témával kedveskedik a Sony, a BL hivatalos partnere.

Vasárnap rendezik a Bajnokok Ligája fináléját. A koronavírus miatt minden bajnokság leállt, így a legnevezetesebb európai kupában se rendezhettek mérkőzést. A bajnokságok visszatérhettek és így a BL is.

Az augusztusban visszatérő UEFA Champions League rájátszásában minden mérkőzés csak egy fordulóból állt, és az egészet egy független helyszínen, Portugáliában bonyolították le. A vasárnapi döntő alkalmából a BL hivatalos partnere, a Sony ingyen PS4 témával ajándékozza meg a labdarúgás szerelmeseit. Ráadásul nem is egy, hanem rögtön két új külsőt is kapunk.

 

 

Az egyik egy statikus téma, míg a másik egy dinamikus. Kattintsatok a linkre és zsebeljétek be ti is az ingyenes kinézeteket. Hangolódjunk közösen az UEFA Champions League fináléjára, ahol a Paris Saint-Germain FC és az FC Bayern München küzd meg egymással. Mind a két fél 3:0-ás sikert aratott az elődöntőben, ugyanis Neymarék a Gulácsival felálló, szintén német Redbull Leipzig csapatát győzték le, míg Lewandowskiék a francia, Olympique Lyont szorították ki a kupából.

Az egyik csapat vasárnap felteheti az i-re a pontot. Kérdés az, hogy ki futja a jobb szezont és húzhatja be a triplázást. Mind a két fél igen erős támadósorral készül a vasárnapi mérkőzésre, viszont a Párizsnál nincs Navas, így a védelembe máris gyengébb felállással kell pályára lépni a galloknak.

Ti melyik csapatnak szurkoltok vasárnap?

 

 

 

×