Hivatalos a következő Teamfight Tactics szett megnevezése és tematikája. Sőt már azt is tudjuk, hogy mikor jelenik meg az éles szerverekre.

Sárkányok, varázslat, szellemek és hatalmas viharok várnak majd ránk a Teamfight Tactics: Fates során. A magyarul „Sorsok” alcímet viselő új TFT szett teljes mértékben át fogja írni a játék jelenleg ismert képét. A Galaxies időszak igazán erőteljesre sikeredett, ám a Riot Games nem szeretne megállni ennyinél. Még magasabbra kívánják helyezni azt a bizonyos lécet, a helyzet pedig az, hogy ezt nem tartjuk elképzelhetetlennek.

 

A következő kedvcsinálót írta a Riot Games a hivatalos magyar oldala a szetthez:

„Mióta a Pengulovagoknak csőrük van, hogy Hó!-zzanak, és fülük, hogy halljanak, a dalaik egy titkos birodalomról regélnek a mi világunk és a túlvilág között, ahol erős a mágia, a csillagok lepotyognak az égről, és a föld életre kel.

Kicsi (de rémséges) sárkányok, a vihar és az árny erejével bírók vezetnek roppant seregeket, hogy megvédjék e másvilági síkot. Úgy beszélik, a legnagyobb és legkerekebb közülük egész világokat nyel el egyszerre.

Nagyság vár a bátrakra, kik nem félnek e fenevadak oldalán küzdeni. Így istenek és halandók – a dicsőséges égiektől a megkínzott gonosztevőkig, a szelíd szellemektől az irtóztató rémképekig – érkeznek mindenhonnan, hogy szerencsét próbáljanak a sárkányok Kiválasztottjaként.

De elrejtőzve az idő és tér egy távoli szegletében ez a világ eltűnt a kívülállók szeme elől… lényegében örökre. Még senki sem fedezte fel a titokzatos dicsőséget, amelyet tartogat, és úgy tűnik, soha senki nem is fogja…

Várjunk csak, az ott nem egy portál?”

Kellemes meglepetés mindez, ugyanis a Roadmap alapján mindenki azt hitte, hogy a Spirit Blossom vonal köré rendeződik majd az új tematika. A Fates bejelentése egy teljesen új élményhez vezethet, s már alig várjuk, hogy kipróbáljuk.

A Teamfight Tactics: Fates a 10.19-es frissítéssel érkezik majd meg az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×