Megérkezett a Call of Duty széria új játékának kedvcsináló előzetese. A tematika igazán várós, a hidegháborús időszakba kalauzolnak majd el minket.

Egy ideje már lehetett sejteni, hogy hidegháborús időszakot fogja feldolgozni a következő Call of Duty, ám egészen mostanáig erről semmilyen hivatalos információt nem kaptunk. A héten viszont megtörte a csendet az Activision, lerántották a leplet a tematikáról, valamint így az alcímre is fény derült.

A The Verge információi szerint a játék valós történeteken fog alapulni. Hosszú idő után tehát nem a Battle Royale pénzgyár lesz fókuszban, hanem egy kisebb ismeretterjesztést is kaphatnak a kíváncsi játékosok. Persze biztosak vagyunk benne, hogy a méltán híres Warzone is, vagy esetleg egy „örököse” vissza fog köszönni a Cold Warban is.

A KGB ügynökök és az amerikai titkosszolgálat köré felhúzott játék a bejelentéssel egy hivatalos videót is kapott.

Íme a Cold Ward kedvcsinálója:

 

Ha valaki a fenti videóból hiányolja a játékmenetet, az ne csüggedjen, hamarosan arról is lerántják a fejlesztők a leplet. Egészen pontosan augusztus 26-án várható a játékmenet-bemutató. Természetesen ez is hivatalos információ, így érdemes rákészülni!

×