Rendhagyó promócióval kezdték el a Fortnite-on belül hirdetni az új Marvel’s Avengers játékot. A jutalom viszont útközben elakadt.

Igazán erős promócióval jelentkezett a Square Enix és az Epic Games. Előbbi szeptember elején dobja piacra a Crystal Dynamics fejlesztését, a Marvel’s Avengers-t. A Bosszúállókat középpontba helyező játékot az együttműködésnek köszönhetően a Fortnite-on belül is bepromózták, speciális tartalmakat szerezhettünk a híres Battle Royale-ba.

Ehhez pedig nem kellett mást tennünk, csupán részt venni a Marvel’s Avengers bétájában, s összekötni az Epic és a Square Enix felhasználónkat.

Ha ez megtörtént, akkor a megszerzett HARM küldetések teljesítése után a Fortnite-ban fel kellett, hogy villanjon egy új tartalom, a Hulk Smasher dual pickaxe.

Sokan rá is vetették magukat az akcióra. Már csak azért is, mert konzoltól függetlenül juthattunk hozzá a tartalmakhoz. A speciális dual pickaxe ugyanis nemcsak a zárt béta során volt elérhető, hanem a nyílt alatt is, amin ugye bárki részt vehetett.

Aztán kiderült, hogy valami nincs rendben a rendszerrel. Sorra jelentették a játékosok, hogy teljesítették az előírásokat, a csákány még sincs sehol. A legfrissebb jelentések szerint ezt egy váratlan hiba okozhatja:

 

Az Epic Games jelezte a Fortnite Status Twitter fiókon keresztül, hogy tisztában vannak a hiba létezésével, s már dolgoznak a javításon.

Ha tehát még nem érkezett meg a várva várt tartalom, ne csüggedj, nem nálad van a probléma. Ami késik, nem múlik.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×