Az Nvidia nemrég bejelentette, hogy a legfrissebb GeForce driver ray tracing támogatást nyújt a WoW Shadowlands béta számára.

Most már minden World of Warcraft rajongónak lesz oka kipróbálni a Shadowlands kiegészítő béta verzióját. Egy friss bejelentés során az Nvidia felfedte, hogy a legújabb GeForce driver támogatja majd a sugárkövetést a közelgő WoW: Shadowlands béta során. Ígéretük szerint ezzel jelentős grafikai változás és fejlődés lesz tetten érhető.

Az Nvidia és a Blizzard új partnerséget kötött, hogy a ray tracing funkció elérhető legyen a World of Warcraft új kiegészítőjében.

Kép: Blizzard

A legújabb GeForce Game Ready 452.06 illesztőprogram ezen túl támogat majd olyan címeket is, mint a Total War Saga: Troy, a Microsoft Flight Simulator, sőt a Tony Hawk Pro Skater Remaster. A Shadowlands béta gyakorlatilag a funkció tesztelésére szolgál majd.

A bejelentés valószínűleg nem meglepő a sasszemű WoW-játékosoknak, akik esetleg észrevették a ray tracing lehetőségeket a Shadowlands alfa beállításaiban. Bár az Nvidia nem adott pontosabb részleteket, valószínűleg jobb fényképet, árnyékokat tapasztalunk majd.

Sajnos egyelőre még mindig nem lehet tudni, hogy a World of Warcraft: Shadowlands pontosan mikor indul. Te várod már?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×