A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone fejlesztői felfedték, hogy mire is számíthatunk még ezen a héten. Jön némi játékmód-változás és egy új operátor.

A Call of Duty: MW és Warzone 5. évadának indulása új tartalmakkal egészítette ki a már amúgy izgalmas játékot. Ám azon túl, hogy sok újdonság került a játékba, az Infinity Ward persze ezen a héten is változtat egy-egy játékmódon, felálláson, hogy folyamatosan izgalomban tartsa a játékosokat.

Augusztus 18-án, azaz ma a multiplayer és Warzone játékmódok listája átalakul.

Modern Warfare playlist változás – Augusztus 18

Ami a Modern Warfare friss játékmódjait illeti, a héten elérhető lesz a Faceoff játékmód, mely a szokásos 6v6 felállást helyezi át a 3v3 Gunfight mapjaira. Ezen kívül a multiplayer játékmódok sorában most a snipereknek kedvez a map-rota, hiszen az Oil Rig, a Suldal Harbor, a Cheshire Park, a Hovec Sawmill és a Khandor Hideout fókuszban lesz. Ezeken lesz deathmatch és objective mód is.

A Cyber Attack Pro szintén bekerül a listába. Ebben a csapattársak anélkül újjáélednek, hogy fel kéne húzni őket dawn után.

Kép: Infinity Ward

Warzone játékmód-változások – Augusztus 18

Ami a Warzone-t illeti, itt nem tapasztalható a héten különösen nagy változás. A Mini Royale továbbra is játszható, csakúgy mint a

  • Blood Money Trio
  • Battle Royale Solo
  • BR Duo
  • BR Trio
  • BR Quad

Ahogy azt már korábban tudni lehetett, a Gulagban elérhető fegyverek hétről hétre változnak. Míg a múlt héten a shotgun fegyvereké volt a főszerep, most az AR-ek és az SMG-k kerülnek előtérbe.

Velikan

Kép: Infinity Ward

A héten érkezik egy új operátor is a játékba: Velikan. A hozzá járó bundle többek között a Megalith skint, két Legendary blueprintet, egy Finishing Move-ot, egy járműskint, battle hornt és calling cardot is tartogat.

Sajnos a héten nem lesz dupla XP időszak, így nagyobb erőfeszítést kell beletennünk a játékba, mint általában.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×