Folytatódik a 2020-as League of Legends világbajnokság előkészítése. Úgy tűnik a zenei betétekkel sem lesz gond, nagyszabású partnerség köttetett.

Sajnos nem volt egyértelmű, hogy mi lesz a sorsa a 2020-as League of Legends világbajnokságnak. A COVID-19 még mindig sakkban tartja a társadalmat, a különböző, nagy embertömegeket megmozgató rendezvények pedig még mindig szüneteltetve vannak. További kellemetlenséget jelent, hogy az idei Worlds éppen Kínában lett volna megrendezve, egy hatalmas vándoresemény keretein belül. A vírus viszont éppen ebből az ázsiai régióból indult útjának, így sokan azt sem tartották elképzelhetetlennek, hogy ezúttal elmarad a világesemény.

Majd jött a bejelentés, hogy 2020-ban csak az MSI-ról kellett lemondjunk, a League of Legends világbajnokságot megrendezik Kínában.

Természetesen megkötésekkel, az eredeti tervet nem tudták kivitelezni. Ha minden igaz egyetlen helyszínen, nézők nélkül fogják lebonyolítani a versenyt, a kvalifikált csapatokat pedig előtte egy hotelben fogják karanténba zárni. Ha minden jól megy, akkor egy „buborékban” játszhatnak majd a játékosok élőben.

 

A Riot Games pedig már gőzerővel készül az eseményre. Minden évben nagyot alkotnak zene terén, szinte az összes világbajnokságról visszamaradt egy-egy klasszikus. Komoly energiát fektetnek ebbe a szegmensbe a Riotnál, s a legfrissebb hírek szerint ez idén sem lesz másképp. A Riot Games ugyanis partnerséget kötött a UMG-vel (Universal Music Group).

Ebből a kooperációból egy igazán nagyszabású „tábor” születik majd meg, 14 híres előadó összesen 6 új dalt fog készíteni a világeseményre. Valószínűleg ezek zöme helyi kiválóság lesz, vagyis a 14 előadó nagyja kínai zenész lesz.

 

Persze ez nem vesz el semmit a minőségből, kíváncsian várjuk, hogy milyen számok születnek a táborban.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×