Shroud állítólag egy percig nem gondolkozott azon, hogy máshol kezdjen el streamelni a Twitch-en kívül, csak arra várt, hogy kicsit lenyugodjanak a dolgok.

Az ex-CS:GO profi streamerként is hatalmas sikereknek örvendhet. A Twitch legtöbbet nézett streamere volt, még akkor is, mikor Ninja, Dr DisRespect és mindenki más is a platformon volt.

A Mixer által indított háborúban aztán ő is átállt a Microsoft oldalára. Nem volt egyedül, többek között vele tartott Ninja és a Faze játékosa, Ewok is. Aztán a Mixer elég hamar bedőlt, a Microsoft a sztárigazolások ellenére sem tudta jelentősen növelni a platform méretét.

Az ekkor otthon nélkül maradt streamereknél kérdés volt, hogy vajon ki hol tér majd vissza. Mostanra lassan mindenkitől választ kapunk erre a kérdésre.

Shroud is döntött

A népszerű kanadai streamer állítása szerint neki sosem volt kérdés, hogy a Twitch-en, vagy máshol akarja-e folytatni.

Shroud azt mondta, nincs másik olyan platform, ami elég nagy lenne a terveihez.

 

Shroud mindenkit megnyugtatott, a jövőben is rengeteget fogjuk látni, bár hozzátette, kiégni semmiképpen sem szeretne. Az első élő adásában nagy tervekről is beszélt, ahhoz azonban, hogy ezeket leleplezhesse a közösség előtt, meg szeretné várni, hogy kicsit lecsillapodjanak a kedélyek.

A kanadai játékos is fontosnak tartja, hogy a Twitch a legnagyobb platform, még akkor is, ha máshol jobb pénzt kereshetne. Hasonlóan hangzik ez a kijelentés ahhoz, amit Pokimane mondott, mikor felröppentek az átigazolásával kapcsolatos pletykák.

Shroud tehát hazaköltözött, újra elérhető a Twitch.tv csatornáján. Ti követitek az ex-CS:GO játékos adásait?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×