A platformok háborújában végre harcot nyert a Twitch. Pokimane elárulta, hogy miért maradt a San Franciskó-i cégnél. A követői biztosan nagyon hálásak.

Az egyik legnépszerűbb női streamer, Pokimane aláírt egy új, több évre szóló, exkluzív szerződést a Twitch-csel, így biztosan a platformon marad.

Az elmúlt időszakban erősen meggyengült a Twitch, már egyáltalán nem számít egyeduralkodónak a streamer platformok piacán.

Többen értetlenül nézték, amikor NINJA bejelentette, elhagyja a Twitch-et és a Microsoft új platformjára, a Mixerre költözik. Már ekkor számítani lehetett arra, hogy a redmondi cég nem áll meg egy arcnál, mikor Shroud is átbútorozott, sokaknak leesett az álla.

Ezek után nem meglepő, hogy mindenki érdeklődve figyeli a nagyobb streamerek előre belengetett „nagy bejelentéseit„. Most Pokimane készítette fel követőit egy karriermeghatározó bejelentésre, végül megnyugodhatott a nagyérdemű. Poki marad a Twitch-nél.

 

Most viszont azt is elárulta, hogy miért döntött úgy, hogy a több pénzt ajánló konkurenciák helyett maradt a régi kerékvágásban.

„A Twitch-en nincs akkora késleltetés, mint a többi platformon. A közösségemmel való kommunikáció pedig számomra mindennél fontosabb.”

Jó látni, hogy van még olyan ember, aki kiáll a követői mellett és a pénz helyett a minőségi szórakoztatást választja.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×