Miután tudtuk, hogy augusztus 14-én új utalást kapunk a Call of Duty: 2020-ra, kiderült, hogy a legfisebb infókat váratlanul a Warzone-ban kapjuk meg.

Úgy tűnik, hogy nagyon érdekes bevezetőkampányt választ a Call of Duty 2020 bejelentésére az Activision. A kiadó igen komoly és egyedi módot választott arra, hogy az Infinity Ward és a  Treyarch játékait összehangolják.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, megjelent egy honlap, melyről kiderült, hogy CoD 2020 újdonságokat hivatott bemutatni, szépen apránként, különféle rejtvényeket feladva. Néhány napja csak egy tévét láttunk, egy időponttal: augusztus 14. Így lehetett sejteni, hogy pénteken történni fog valami.

A Call of Duty: Warzone területén egy új szoba nyílt meg a játékosok előtt.

Pénteken tehát végre megjelent egy videó is az említett tévén, melyben valódi hidegháborús bejátszások láthatók. Nyilvánvaló tehát, hogy valóban a CoD 2020-ról van szó, ami a pletykák szerint a hidegháború idején játszódik. Bár a videó nem utalt magára a játékra, a videomagnó koordinátákat adott meg, mely Krovnik Farmlandra vezet Verdanskban.

Ahogy az várható volt, nem tartott sokáig, hogy a játékosok megtalálják és kinyissák az ott található titkos ajtót. Kiderült, hogy a Farmland épületben található szobát a VHS szalagon látható kóddal lehet kinyitni.

Kép: https://pawntakespawn.com/tv

PrestigeIsKey-nek köszönhetően egy videón is megnézhetjük, hogy mi található bent.

Maga a szoba pontosan olyan, mint egy katonai bunker a hidegháború idején. Különböző dokumentumok is láthatók a falakon. Természetesen ügyes adatbányászok már ki is listázták külön az ott található fontosnak tűnő dokumentumokat.

Természetesen ez még nem a vége az utalásoknak. Az Activision terve az, hogy szép lassan, apránként adagol infókat az új játékról, ahelyett, hogy simán lelepleznék azt. Való igaz, hogy ez így igen izgalmas. Ha minden igaz, augusztus 15-én, azaz ma újabb utalás érkezik.

Valószínűleg, mire az összes apró utalás megjelenik, végre képesek leszünk összerakni, hogy mivel is készül az Activision az új Call of Duty játékban.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×